Patched-iconVirus verwijderen

Uw computer werkt plots veel trager, er komen ongevraagd pop-ups op uw scherm, de computer werkt niet meer zoals het moet of doet niet wat u vraagt.  Dit zijn maar enkele indicaties die erop wijzen dat uw computer besmet is met een virus.  Laat uw computer bij ons scannen en de virussen verwijderen zodat hij weer terug werkt zoals voorheen.  We zorgen er ook voor dat uw computer optimaal beveiligd wordt zodat u veel minder gemakkelijk opnieuw slachtoffer wordt van virussen en dergelijke.

 Tools Onderhoud

U hebt het al gemerkt na een aantal maanden wordt uw computer merkbaar trager.  Na een grondig onderhoud (scannen op fouten, restanten van programma’s verwijderen, defragmenteren, toolbars weghalen, onnodige opstartprogramma’s uitschakelen,…) zal uw computer merkbaar beter presteren.  Wij adviseren om elke 6 maanden uw computer een grondige onderhoudsbeurt te geven, zodat hij steeds goede prestaties blijft leveren.

pan-iconStofvrij maken

De grootste vijand van je pc is stof. De ventilatoren in de computer trekken constant stof aan. Een stoflaag in je pc kan betekenen dat onderdelen niet goed meer kunnen worden gekoeld. Het gevolg is dan dat (een onderdeel van) je pc oververhit raakt. Als een apparaat te heet wordt, zal het niet lang duren voordat het kapot is.  Een tweede gevaar van stof is dat het stroom geleidt tussen punten op een printplaat waar dat helemaal niet hoort. Kortsluiting kan dan het gevolg zijn.

Misc-Win-iconWindows (her)installatie

Wanneer u uw pc enkele jaren gebruikt raakt deze vol met spyware, virussen en restanten van software.  Hierdoor kan uw pc zo traag worden dat u er nog maar weinig mee kan.  Een ander groot probleem bij veel pc’s is dat de pc al bij aankoop vol staat met zogeheten “Probeer software”.  Denk aan Norton antivirus en Spamfighter, dit zijn programma`s die u hoogstwaarschijnlijk niet gaat gebruiken of kopen, maar maken uw pc wel traag.  Wanneer opschonen geen zin heeft blijft er slechts een oplossing over: het opnieuw installeren van uw Windows.  Na deze herinstallatie zal u zien dat uw computer een pak beter presteert.

Recycle-Empty-iconGegevens verwijderen

We kunnen uw harde schijf leegmaken zodat uw vertrouwelijke gegevens op geen enkele manier meer terug te vinden zijn.  Een harde schijf formatteren blijkt niet voldoende te zijn om uw gegevens definitief van uw computer te verwijderen.  Het is aan te raden wanneer de oude pc wordt weggedaan of verkocht om deze eerst grondig te laten schoonmaken zodat er niks meer kan worden teruggevonden.

search_computerGegevens terughalen

Per ongeluk te veel gewist?  Met onze gespecialiseerde recovery software kunnen we in veel gevallen nog heel wat bestanden terugvinden op de computer zelfs als ze niet meer in de prullenbak zitten.

System-iconHardware

Wij zorgen voor de nodige herstelling indien uw computer of notebook te maken krijgt met hardware problemen. Voor een geheugenuitbreiding, vervanging van harde schijf, installatie van een nieuwe geluids- of videokaart of aanpassen van uw huidige computer configuratie kan u natuurlijk bij ons terecht. Heeft u een defecte harde schijf en wenst u deze te laten vervangen mét behoud van uw data ( indien mogelijk ! ) dan doen wij hiervoor het nodige.

print-icon Randapparatuur

Een nieuw toestel gekocht maar het wil niet samenwerken met uw computer?  Heeft u problemen met het afdrukken van uw documenten? Krijgt u die nieuwe printer onmogelijk aan de praat? Wenst u hulp bij het installeren van een nieuwe webcam of geluidskaart? Neem even contact op met ons en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw nieuwe toestellen.

Help-iconAndere?

Er zijn uiteraard nog tal van andere problemen waarmee u te maken kan hebben.  Zit u met een probleem dat u zelf niet opgelost krijgt, neem even contact met ons op en we proberen het voor u op te lossen.